Cum poți cumpăra pe site-ul Beciu’cu vin?

Pentru a cumpăra produse de pe site-ul Beciu` cu vin poți selecta produsele din secțiunea ”Categorii”care se găsește în partea din stânga paginii noastre principale. Produsele pot fi căutate în funcție de felul de vin (vin alb, vin roșu, vin roze și vin spumant).

Poți continua cumpărăturile sau poți finaliza selectarea produselor când dorești.

O data ce ai terminat de selectat produsele, du-te la coșul tău de cumpărături, verifică lista de produse. Pentru finalizarea cumpărăturilor apasă „Cumpără”.

Pentru a putea cumpăra de pe site-ul Beciu’ cu vin trebuie să fi înregistrat. Dacă nu ești, te poți înregistra acum fără a pierde lista de produse selecționate. Dacă esti deja membru trebuie să te loghezi cu adresa de e-mail și parolă.

O data identificat:

  • 1.- Introdu datele pentru livrare.
  • 2.- Verifică costrurile de trimitere.
  • 3.- Selecționează forma de plată. Poți alege între plată prin transfer bancar sau ramburs. Dacă alegi să plătești prin transfer bancar, trebuie să trimiți copie după ordinul de plată împreună cu numărul de solicitare (care se găsește la finalizarea comenzii) la Rinand INR SRL prin e-mail ([email protected] sau [email protected]) în cel mult trei zile.
  • 4.- Poți revizui comanda înainte de a confirma cumpărăturile. Pentru trimiterea comenzii apasă butonul ”Trimitere comandă”.

O dată confirmată comanda, pe langă numărul de comandă care va fi afișat vei primi și un e-mail cu toate informațiile referitoare la comanda ta: data de plasare a comenzii, adresa de livrare și facturare, forma de plată, metoda de livrare, și lista articolelor comandate.

În 72 de ore de la finalizarea comenzii produsele vor fi primite la adresa indicată.