Livrare

Livrarea produselor se va realiza prin intermediu unor firme de curierat rapid. Livrarea se va realiza la adresa indicată de client în momentul plasării comenzii sau la adresa la care figurează în baza noastră de date.

Termenul de livrare al comenzii este de 72 de ore în funcție de disponibilitatea produselor și de adresa de livrare. În cazul în care, din motive tehnice sau lipsă de stoc nu putem respecta acest termen, veți fi contactat pentru a stabili detalii despre livrare.

În caz de neclarități ne puteți contacta la telefonul +40 721 044 767 sau prin e-mail la adresele [email protected] sau [email protected].

Vă punem la dispoziție mai multe metode de livrare a produsele, prin curierat rapid cu plata în avans (transfer bancar), fiind valabilă următoarea calculație :

Costul transportului se calculează astfel: 25 RON pentru colete în greutate de până la 1 kg, după care se adaugă 1 RON pentru fiecare kilogram în plus. (sumele includ TVA, asigurare de transport, ambalajul de carton care protejează coletul).

Pentru clienții care doresc plata ramburs, la sosirea coletului la destinație este valabilă următoarea calculație :

Costul transportului se calculează astfel: 25 RON pentru colete în greutate de până la 1 kg, după care se adaugă 1 RON pentru fiecare kilogram în plus. (sumele includ TVA,  asigurare de transport, ambalajul de carton care protejeaza coletul)

Greutatea maximă a unui colet este de 40 kg.

Greutatea medie a unei sticle standard de vin de 0,75 l, fără ambalaj suplimentar, este de 1,3-1,5 kg.

Pentru localităţile care nu se află în reţeaua de distribuţie a companiei de curierat se calculează un cost suplimentar de 0,8 lei + TVA/km pe distanţa dintre localitatea de destinaţie şi cel mai apropiat oraș din localitatea de distribuţie.

Important pentru clienții din VALEA JIULUI livrarea este GRATUITĂ la o valoare de peste 100 RON. Livrarea se  va face de către un curier al firmei RINAND INT SRL.

Atenție: la comenzile de peste 400 RON, transportul este GRATUIT în orice oraș din România.